Blog Niezam Phg

Ada kalanya Allah memberikan kesenangan kepada kita bukan untuk menyenangkan kita, tetapi supaya kita dapat menjadi orang yang menyenangkan orang lain....semoga saya mampu menyenangkan anda ketika di teratak ini...

Saturday, August 19, 2006

Interview di Red Carpet 28 ogos nanti

Ni antara artist yang dijangka akan di interview kat red carpet nanti.


Ziana Zain - "Akak menangis kegembiaraan bila tengok TV semasa Siti
Nurhaliza buat press conference yang dia akan berkahwin. Akak begitu
gembira sebab bapak akak polis sama dengan bapak Siti Nurhaliza. Kami
sama sama anak polis. Sebab itu lah akak menangis. Hanya anak polis
saja yang faham apa perasaan di sanubari ini".


Datin Tiara Jacquelina - "Saya doakan Siti Nurhaliza berbahagia
dengan soulmatenya. Sebagai perampas suami orang, saya juga faham apa yang sedang dirasai oleh Siti Nurhaliza. Harap Siti Nurhaliza banyak lah
bersabar. Biar lah orang ingin mengata apa saja, yang penting kita dah
jadi Datin".


Datin Norish Karman - "Tahniah Siti Nurhaliza. Kalau album baru saya tak laku nanti boleh lah kita sama sama buat business yang handle workshop
"cara-cara merampas Datuk dari mak mak Datin".


Sharifah Amani - "I sound stupid when I speak in Malay, so I will
make my speech in English. Congratulations Kak Siti Nurhaliza and Datuk K".


Awie - "Selamat pengantin baru pada Siti Nurhaliza dan Datuk K. Tak
nak ucap pengantin baru kat saya juga ke?"


Erra Fazira - "Erra harap perkahwinan Siti Nurhaliza ni panjang lah
hendaknya. Jangan jadi macam Erra... buat majlis bukan main gah lagi...
tapi Yusry yang main tak segagah mana dan akhirnya kami berpisah".


Zubir - "Ini lah wedding of the decade! Bukan setakat wedding of the
year tau!"


Kris Dayanti - "Perkahwinan ini menunjukkan pada semua di Malaysia
mahu pun di Indonesia bahawa bomoh yang saya kenalkan kepada Siti Nurhaliza memang bagus bangat. Kepada siapa yang ingin berjumpa bomoh Indonesia itu, saya bisa bawa jumpa dengannya".


Datuk Sharifah Aini - "I don't care! Tapi I datang jugak sebab kita
orang Islam bila dapat jemputan kena lah juga pegi. Tapi I tell you...
I¡¯m just not interested. I don¡¯t care!"


Datuk Farid Ridzuan, TV3 - "Syukur setakat ni semua berjalan dengan
lancar. Pihak TV3 begitu berbesar hati kerana dapat membuat siaran
secara langsung upacara perkahwinan gilang gemilang ini. Bukan itu
saja,pihak TV3 juga dapat hak menyiarkan rancangan ekslusif Tiada Rahsia
selama beberapa minggu. Begitu juga penampilan istimewa pasangan
mempelai di dalam beberapa slot program TV3 seperti Nona, MHI dan
sebagainya. Insyallah, TV3 juga akan terus membuat liputan mengenai
pasangan bahagia ini termasuklah berbulan madu dan kami juga akan cuba
mendapatkan hak ekslusif penyiaran secara langsung dari wad bersalin
semasa Siti Nurhaliza bersalin kelak. Tapi itu bergantung kepada rezeki
mereka lah. Menurut pakar, pasangan ini subur dan mampu mendapat cahaya mata. Saya begitu girang sekali TV3 diberi kepercayaan penuh oleh Datuk
K dan isterinya Datin Siti Nurhaliza. Ini lah berita yang dinanti
nantikan oleh seluruh rakyat Malaysia juga seluruh rantau Asia
Tenggara.Peristiwa ini juga adalah lebih penting dari perang di Lebanon, kerana itu lah pihak TV3 berbesar hati untuk membuat liputan secara
besar-besaran. Terima kasih".


Niezam phg say...
Dialog diatas adalah rekaan semata-mata.Diharapkan anda tidak terpengaruh dengan aksi-aksi yang dipaparkan.kanak-kanak di bawah umur diminta mendapat tunjuk ajar ibu bapa terlebih dahulu kerana komen seperti diatas hanya boleh dibuat oleh mereka yang profesional.

3 Comments:

  • At August 19, 2006, Blogger mamadania said…

    ZAM..
    MAMA HANYA MAMPU MEMBERI UCAPAN GELAK BESAR PADA MEREKA.HAHAHAHAHAHAHAH]

     
  • At August 19, 2006, Blogger noridz said…

    zam. kurang achem ko zam. aku punyalah pecaya yang dorang p kata gitu. kena kutuk gakla ziana zain sbb kata pasai anak polis. hampir aku cari anak polis sbb nak tanya apa sanubari seorang anak polis. ceh best gilaaaa ko nyer dialogue!

     
  • At August 30, 2006, Anonymous misskhar said…

    u can create more interesting comments lah zam:)..i think most of the artists will try so say a nice things because they're sane enough to not be like "what's goes around comes around"....whatever it is people will always give a priority to themselves in whatever they're doing. nobody wants to do things that're not profitable or beneficial to them...thanks

     

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home

 
Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh Allahyarham Hani Mohsin Hanafi.AL-FATIHAH...