Blog Niezam Phg

Ada kalanya Allah memberikan kesenangan kepada kita bukan untuk menyenangkan kita, tetapi supaya kita dapat menjadi orang yang menyenangkan orang lain....semoga saya mampu menyenangkan anda ketika di teratak ini...

Thursday, January 11, 2007

Wanita Misteri KM 21.0 NB Elite Highway





> > Pihak EMPV telah membuat ops. perangkap laju di KM 21.0 arah utara
> > (bawah jambatan Putrajaya ) pada 04 November 2002 jam 17:41 dalam cuaca
> hujan
> > gerimis, anggota polis yang bertugas L/Kpl Jaafar ( 58245 ) mendapati
> tiada
> > sebarang kenderaan yang berhenti atau rosak dikawasan sekitar dalam
> tempoh
> lima
> > jam. Selepas beliau tamat tugas jam 22:00 malam beliau mendapati dalam
> salah
> > satu gambar yang dicuci disamping gambar kenderaan yang melakukan
> kesalahan had
> > laju 128 kph, terdapat gambar seorang wanita bertudung di bahu jalan dan
> hingga
> > kini menjadi misteri.



Niezam Phg says....

JANGAN BIARKAN HIIDUP ANDA................DISELUBUNGI MISTERI.........

so ..bawak bawak la pegi mengaji..untuk tenangkan diri.....tak gitu???


kredit to kambing_hensem69@yahoo.com

3 Comments:

  • At January 12, 2007, Anonymous Anonymous said…

    Dekat gambar tu tulis pukul 17 (5ptg) bukan pukul 11 malam. Takkan polis tak setting speeding trap tu... Itu kan bukti penting nak saman org. Check la dulu sblm nak sebarkan benda2 yg bakal menakutkan org lain, seterusnya melemahkan iman.....

     
  • At January 12, 2007, Blogger Niezam Phg said…

    saya rasa saudara dah salah faham...speed trap tu memang pada pukul 17 (ptg)..yang di katakan pukul 11 tu masa angota tu habis bertugas dan mengemaskinan data itu....waktu malam...rasanya tiada yg tersilap fakta tu..tersilap baca mungkin.......

     
  • At January 14, 2007, Anonymous Orang berdosa said…

    Kalau betul di dalam gambar tu adalah hantu..maknanya wanita ini telah meninggal dunia namun hantunya masih berkeliaran...saya tak tahu apa sebabnya..tapi yang menghairankan kenapa hantu ni bertudung...

     

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home

 
Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh Allahyarham Hani Mohsin Hanafi.AL-FATIHAH...