Blog Niezam Phg

Ada kalanya Allah memberikan kesenangan kepada kita bukan untuk menyenangkan kita, tetapi supaya kita dapat menjadi orang yang menyenangkan orang lain....semoga saya mampu menyenangkan anda ketika di teratak ini...

Thursday, July 27, 2006

Download Bacaan talkin pada majlis pengkebumian allahyarham Hani Mohsin

kepada sesiapa yang ingin mendengar bacaan talkin oleh Imam Masjid Kg Pasir, Hulu Kelang, Selangor ketika menyempurnakan majlis pengkebumian Allayaraham Hani Mohsin semalam(25/7/2006).tujuan saya meletakkannya adalah supaya saudara-saudara semua mendapat manfaat dan pengajaraan dari bacaan talkin tersebut,yang mana ianya mengingatkan manusia bahawa hidup ini hanyalah sementara.Satu hari nanti janji Allah akan memanggil kita cuma masa dan tempatnya sahaja yang tidak kita ketahui.sesunggunya janji Allah adalah benar dan mati itu adalah benar.marilah kita menginsafinya dan bertaubat sebelum terlambat.Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas Allahyarham Hani Mohsin dan menempatkannya bersama kalangan orang-orang yang beriman dan mukmin.AMIN

bacaan talkin.zip Link ehsan megashare

bacaan talkin.zip Link ehsan Rapidshare

untuk download file dari megashare.klik pada link.tunggu lebih kurang 70 saat (perhatikan pada countdown berwarna MERAH.kemudian klik download file.apa bila keluar box untuk save file.klik save ...untuk rapidshare klik free(satu lagi dia tulis premium(berbayar).kemudian masukan tiket number dan tunggu beberaa saat dan boleh download.kemudian winzipkan file dan buka pakai window media player keraan file in berformat wav.

5 Comments:

  • At July 27, 2006, Blogger Niezam Phg said…

    kepada sesiapa yang telah berjaya mengupload file bacaan talkin ini tolong uploadkan kemana-mana dan paste link kepada saya.kerana kedua dua serve yang saya letakkan itu telah jam.harap dapat membantu..

     
  • At July 27, 2006, Blogger Manuskrip Bernyawa said…

    Baru nak donload tadi.... rupanya Dah jam..... Ok Takpo... nanti saya baca sendiri ekk... Hehe :-)

     
  • At July 27, 2006, Blogger hayad said…

    aha..ptt nk dload tak dapat

     
  • At July 28, 2006, Blogger Niezam Phg said…

    kepada sesiap yang telah dapat mendownload file itu tolong tinggal kan komen sebab saya hendak tahu adakah link tersebut berfungsi atau tidak?harap kerjasama

     
  • At August 02, 2006, Blogger asz said…

    Assalamualaikum sdr niezam.. saya dh berjaya download bacaan talkin ni..

     

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home

 
Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh Allahyarham Hani Mohsin Hanafi.AL-FATIHAH...