Blog Niezam Phg

Ada kalanya Allah memberikan kesenangan kepada kita bukan untuk menyenangkan kita, tetapi supaya kita dapat menjadi orang yang menyenangkan orang lain....semoga saya mampu menyenangkan anda ketika di teratak ini...

Friday, July 21, 2006

Segmen TERJAH bakal anak anak City Nurhalijah

Aku tak der nak komen bebanyak...nie aku jumpa dari satu blog yang selalu bikin HOT...baca jer nak nak lagi lanjut bley pegi kat link di bawah tu..



Selamat Pengantin Baru....

Album baru ct & datuk k:

Side A

1)Biarlah Berusia

2)Cintaku memang diatas kertas (RM)

3)Siti situ Datuk K sini

4)Siti tak kesah

5)Ku milikmu Datuk K

6)Kuda tua ku lari gagah berani

7)Misaimu milikku

8)Kau misaiku


Side B

9)Biar Pecah Rahsia

10)Wajah KeKhalid

11)Hati Khalid

12)Bukan cinta Fazley

13)Bisikan abg asmara (Lagu ini kena reject)

14)Satu cinta dua usia

15)Demi Kasih sayang (kat anak² mu)


Manakala Lagu yang dijangka akan hits adalah..



Ayahku Kawin lagi Dari : Anak anak K



It Seems Too OLD for Datuk K To Drive Brand new CITY.

He Should Follow, A Humble Man Datuk Effendi

Who Drives 2nd Hand TIARA.........



gambar anak anak yang bakal memanggil ibu kepada siti...











kredit to:
http://sabul.blogspot.com/

cuma nak tergelak jer dengan tajuk lagu-lagu yang diberikan nafas baru dari lagu asal city tu.

2 Comments:

  • At July 26, 2006, Blogger kujie said…

    It Seems Too OLD for Datuk K To Drive Brand new CITY.

    He Should Follow, A Humble Man Datuk Effendi

    Who Drives 2nd Hand TIARA.

    dan awak tau apa reply yg saya dapat ?

    But unlucky Hani Mohsin nearly own brand new SERENA!

    dah skrg ni dah arwah!
    al-fatihah

     
  • At July 29, 2006, Blogger RamblingRose said…

    Whr are the photos..? Dah kene warning ke..?

     

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home

 
Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh Allahyarham Hani Mohsin Hanafi.AL-FATIHAH...