Blog Niezam Phg

Ada kalanya Allah memberikan kesenangan kepada kita bukan untuk menyenangkan kita, tetapi supaya kita dapat menjadi orang yang menyenangkan orang lain....semoga saya mampu menyenangkan anda ketika di teratak ini...

Thursday, June 28, 2007

Melayu Jaguh Bancuh Arak! Melayu BOLEH!!!!!

Juara - Mohd Adzhar Ahmad
Kedua - Rizal Junior Johari
Ketiga - Mohd Erik Fiza Zulkifle


Friday June 15, 2007
Bartenders whip up a storm at contest
By JADE CHAN
Photos by RICKY LAI

Third placed: Erik whipping up his Belveryna and Eredevleb Framboise Tea Martini cocktails. THEY shook, stirred and dazzled the crowd as they whipped up two cocktails - a martini and a long drink - within a few minutes at the Belvedere Bartender Competition.



The competition hosted by Belvedere Vodka at Frangipani bar offered an opportunity to celebrate the skill, creativity and artistry of Malaysia's bartenders as well as Belvedere Vodka's belief in the art of mixing the perfect cocktail. Ten bartenders from various five-star hotels and night outlets competed for the title of Belvedere Bartender of the Year 2007 (Malaysia).

The winner will participate in the Regional Bartender Event in Hong Kong with an opportunity to go on to the Belvedere International Bartender Competition in London.
"Each cocktail must feature one of the three types of Belvedere Vodka -Belvedere Pure, Belvedere Cytrus or Belvedere Pomarancza," said Riche Monde Malaysia Belvedere Vodka brand manager Jeff Chong, whose company
distributes the brand in Malaysia.
"Judging will be based on taste, outlook (bartender's presentation), presentation of drink, aroma and the name of the cocktail."




Test of skill and creativity: Adzhar straining his cocktail mixture before pouring it into a martini glass. The panel of judges comprised Moet Hennessy Spirits marketing manager Andrew Khan, Belvedere Vodka regional brand ambassador Sam Jeveons and Klue magazine managing director John Lim.
"We're also hosting a cocktail party, which will offer guests and Belvedere lovers the chance to have fun and enjoy some drinks,"

Chong said. Riche Monde Malaysia's corporate clients, media members and celebrities like Marion Caunter, Wong Sze Zen, Stephanie Chai and Will Quah attended the invitation-only event. Daphne Iking hosted the event while Camelia entertained guests with a few songs.
"Belvedere literally means 'beautiful to see.' A fitting name for such an alluring vodka," Iking said during the opening of the event.

Delectable: Alvey sampling Adzhar's Smooth while Iking looks on. "The moniker is in fact inspired by the historical Belvedere Palace in Warsaw, former home to Polish royalties and presidents. Continuing a Polish tradition reaching back 600 years, Belvedere Vodka is handcrafted in small batches using centuries-old techniques to ensure the highest quality." she said.



Mohd Adzhar Ahmad, who has been bartending at Qba in The Westin Kuala Lumpur for two years, was declared the competition's winner with his long drink named Pomarancza Ozie and martini called Smooth. Fellow Qba bartender Rizal Junior Johari won second place with his Capito long drink and June's martini. Mohd Erik Fiza Zulkifle from The Loft KL was third with his Belveryna and Eredevleb Framboise Tea Martini cocktails.

Vodka fan James Coathup tried Erik's Belveryna and described it as "fresh, fruity and delicious".
"This drink is something I'd actually buy. I usually go for drinks like vodka cranberry and vodka lime soda when I'm out for drinks with friends," the Australian said.

Channel [V] VJ Alvin Pulga, better known as Alvey sampled Adzhar's Smooth and declared that its smooth taste lived up to its name.




Niezam Phg says....

banyak banyak kerja dalam dunia nie kerja ini juga yang menarik perhatian mereka.aper lah nak jadi dunia sekarang nie..


credit to akuladija@yahoo.com

Labels:

6 Comments:

  • At June 28, 2007, Anonymous Anonymous said…

    nak buat camner zam...MALAYSIA BOLEHKAN....HIDUP JAWA..jawa pun jaguh jgk...

     
  • At June 29, 2007, Blogger along said…

    bila melayu boleh.....ini yang kita dapat tapi apa yang islam dapat bila jadi hal-hal macam ni.......hanya boleh sekadar bicara boleh kita lakukan sesuatu pada diri kita ,anak-anak kita keluarga kita dan masyarakat kita yang khususnya ORANG ISLAM

     
  • At June 29, 2007, Anonymous Anonymous said…

    errmmmm

    anak melayu lupakan identiti bila bab ini

     
  • At June 29, 2007, Anonymous Anonymous said…

    Dah lama saya tak jenguk blog niezam sebab cam sibuk gitu...diSpore apa kurang nyer sama juga orang melayu suka jadi bar tender..ikut hukum ada lah haram but what to do they prefer to be a bartender....duit gaji yg mereka dapat macam mana tu??Bukan kah jadi darah daging mereka...senang cakap sendiri lah jawab kat sana nanti.....

     
  • At June 30, 2007, Blogger Ira @ Zira said…

    Ini namanya melayu lupa diri...tak pe la itu syurga dunia buat mereka2. Harap2 mereka sedar kelak..

     
  • At July 01, 2007, Anonymous Anonymous said…

    Ini merupakan fasa pertama kejatuhan umat di malaysia. Keadaan umat islam di malaysia pada masa hadapan boleh kita ramalkan dengan melihat generasi muda kita sekarang. Kita mengalami kekalahan demi kekalahan sedangkan dalam masa yang sama Islam sedang berkembang pesat di barat.. Risau satu masa nanti umat Islam akan 'disembelih' seperti apa yang berlaku pada umat islam di Bosnia.. ape2 pun, kita perlu mengajar generasi muda kita supaya berpegang pada Quran dan Hadis.

     

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home

 
Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh Allahyarham Hani Mohsin Hanafi.AL-FATIHAH...