Blog Niezam Phg

Ada kalanya Allah memberikan kesenangan kepada kita bukan untuk menyenangkan kita, tetapi supaya kita dapat menjadi orang yang menyenangkan orang lain....semoga saya mampu menyenangkan anda ketika di teratak ini...

Sunday, June 24, 2007

WASH GARMENTS BEFORE WEARING

Please share with as many women and men that you know.

Please make it a habit to wash your just purchased undergarments before wearing them. This is sensitive. Our undergarments are made in different parts of the world, sit in boxes and go through many hands and exchanges before we purchase them for ourselves.

ALL PLEASE WASH ALL BRAS, UNDERWEAR AND OTHER CLOTHS WHEN YOU BUY BEFORE WEARING THEM. WE DO NOT KNOW WHAT PARASITE IS IN OUR CLOTHES WHEN WE BUY THEM.

Read the article first before looking at the picture and film. This looks horrible.

After anthropologist Susan McKinley came back home from an expedition in South America, she noticed a very strange rash on her left breast. Nobody knew what it was and she quickly dismissed it believing that the holes would leave in time.

Upon her return she decided to see a doctor after she started developing intense pains. The doctor, not knowing the exact severity of the disease, gave her antibiotics and special creams. As time lapsed the pain did not subside and her left breast became more inflamed and started to bleed.

She decided to bandage her sores however as Susan's pain grew more intense she decided to seek help from a more certified doctor. Dr. Lynch could not diagnose the infection and told Susan to seek the aid of one of his colleagues who specialized in
dermatology whom was sadly on vacation. She waited for two weeks and finally was able to react the dermatologist.

Sadly, a life-changing event was about to unfold during her appointment.

To Miss McKinley's surprise, after she removed the bandages, they found larva growing and squirming within the pores and sores of her breast.

Sometimes these wicked creatures would all together simultaneously move around into different crevices. What she didn't know was that the holes were in fact, deeper than she had originally thought for these larvae were feeding off the fat, tissue,
and even milk canals of her bosom.



Niezam Phg says....

Ngerinya lihat gambar tu. saya mula mulanya rasa ingin meletakkan gambar itu di blog ini tetapi nanti di salah ertikan sebagai lucah pula, so saya letakkan link untuk file gambar tersebut kepada anda yang ingin melihat apa akibat kepada payudara perempuan tersebut sila klik link di bawah...rupanya macam perempuan yang kena kanser payu dara..dahsyatnya...

Letakklan cursor atas link ...klik kanan..cari function 'Save As' dan simpan dalam folder dimana anda boleh buka file itu kemudian.senang jer kan.selamat mendownload..

WASHING_NEW_Garments.doc

sharida@e-zakat.com.my

Labels:

5 Comments:

  • At June 26, 2007, Anonymous Anonymous said…

    http://www.hoax-slayer.com/breast-larvae.html

     
  • At June 27, 2007, Blogger Alpha said…

    Assalamulaikum

    Saudara niezam. Pertamanya saya kena minta maaf dahulu. Cerita yang saudara dapat tu sebenarnya auta semata-mata. Terdapat tiga incarnation cerita tersebut:

    - seorang saintis ke hutan Amazon, buah dadanya digigit sesuatu dan kemudian jadi begitu

    - versi kedua cerita yang sama, tapi di hutan Afrika pula.

    - versi ketiga yang saudara terima itu...

    Kenapa saya kata auta? satu sebab cerita sama boleh ada tiga versi..dan paling utama, gambar tersebut nampak 'cantik'. Maksud saya tidak kelihatan buah dada yang rosak, berdarah dan berlendir sepertimana dinyatakan dalam cerita tersebut.

    Gambar tersebut cumalah gambar buah dada yang disuperimpose dengan gambar pod buah teratai...

     
  • At June 27, 2007, Anonymous zam said…

    terima kasih alpha atas keprihatinan anda. saya amat mengalu alukan komen dari pengunjung blog teratak seab bsaya sendiri tidak dapat menentukan kesahihan kisah tersebut saya sekadar berkongsi.

    tapi jika pekara itu tidak benar saya merasa sangat gembira sebab saya sendiri loya melihatkan gambar yang di tunjukankan dan berharap pekara seperti itu tidak patut berlaku, sekali lagi terima kasih...3

    cuma saya tidak faham motif orang yang sanggup embuat gambar itu sebegitu dan menyebarkan untuk menakutkan orang lain...apa lah keuntungan pada dirinya...

     
  • At June 28, 2007, Anonymous aiydarahman said…

    Tak kisahlah apa motif sekali pun tetapi cerita begitu ada benarnya juga. Kita memang patut basuh dulu pakaian yg kita terutama pakaian dalam. Kita pun tak tahu siapa yg mencuba pakaian dalam tu kan.

     
  • At July 08, 2007, Blogger Alpha said…

    Haha...betul...kena basuh sebab walaupun saya rasa takkan berlaku macam dalam gambar tu, risiko kena PANAU atau KURAP tetap berlaku!!

     

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home

 
Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh Allahyarham Hani Mohsin Hanafi.AL-FATIHAH...