Blog Niezam Phg

Ada kalanya Allah memberikan kesenangan kepada kita bukan untuk menyenangkan kita, tetapi supaya kita dapat menjadi orang yang menyenangkan orang lain....semoga saya mampu menyenangkan anda ketika di teratak ini...

Saturday, July 28, 2007

Anak2 Fauziah Latip (jefrey n jeremy)

astaghfirullah.................. ni lagi satu artis yang i never liked about her! tak tau hukum....


enjit enjit semut...opsss enjit enjit anjingggg.......


jangan lupa samak yer dik...


teman tapi mesra???





Niezam Phg says..


Ada juga yang kata gambar2 tu semua superimpose. saya ada melakukan sedikit ujian terhadap gambar tu dan menurut pendapat saya ianya original.apa pun diharapkan fauziah latif tidak lupa mengajar anak anaknya cara cara menyamak. mungkin dalam keadaan kering dibolehkan [kalau pun tidak digalakkan] tetapi sekarangkan selalu hujan turun.lagi pun binantang ni kan jenis suka menjilat dan mengeluarkan air liur yang banyak. lagi pula banyak lagi binatang lain yang boleh dijadikan binatang peliharaan untuk menjadi teman mesra anak anak tu.....

untuk makluman anda juga fauziah latip baru sahaja bercerai dengan suaminya yang bagi perkahwinan kali kedua iaitu encik johan endut..akhirnya teratai layu jua di tasik madu....eh silap..di lombong emas... semoga gee tabah menghadapi takdir ini dan dapat membesarkan anak anaknya dengan lebih baik walaupun menjadi seorang ibu tunggal..


credit to iza@my.hanjin.com

Labels: ,

3 Comments:

  • At July 29, 2007, Blogger yanglerni said…

    Macamni ka artis Islam Malaysia?...geleng kepala jap

    Bayangkan kalau dirumah bela anjing..camana makan minum mereka? dah semestinya non-halal tu dah biasalah...sebab haramnya tak nampak. Biasa tengok orang Islam makan di kedai non-halal..like ayam katok...hmmm semuga saya tak jadi begitu...Amin.

     
  • At July 30, 2007, Blogger Ghazali said…

    Niezam;

    I dengar jugak pasal Gee nih ...

    Tapi I rasa sedih, sebab kita sebagai orang Islam masih tak mampu untuk menasihati atau menunjukkan contoh yg baik kepada yg lain ...

    Doa saya, semuga Allah melindungi and memberi beliau Nur dan Hidayah ....

     
  • At August 03, 2007, Blogger Jie said…

    Salam Nizam,

    Kak Jie dpt gak email ni, cuma tengok dan berharap semoga dijadikan sempadan dan panduan untuk diri sendiri...

     

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home

 
Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh Allahyarham Hani Mohsin Hanafi.AL-FATIHAH...