Blog Niezam Phg

Ada kalanya Allah memberikan kesenangan kepada kita bukan untuk menyenangkan kita, tetapi supaya kita dapat menjadi orang yang menyenangkan orang lain....semoga saya mampu menyenangkan anda ketika di teratak ini...

Monday, January 15, 2007

Datuk CT : sexy dalam sopan








Niezam Phg says.....

Sejak sejak bergelar isteri orang nie Datuk CT memang berhabis habisan dalam memperagakan dirinya di mata masyarakat.Pandai betul Datuk K yang di sifatkan mempunyai sifat kebapaan yang tinggi itu membimbing isteri barunya.....semoga berbahagialah hendaknya pasangan ini.tak baik kita mendoakan keruntuhan masjid orang lain...

walaupun kita mungkin tidak bersetuju dengan pendirian/pengwujudan masjid tersebut...dah jodoh mereka .lagi pun wanita yang baik itu untuk lelaki yang baik juga.begitulah sebaliknya.....renung renungkan......

18 Comments:

  • At January 16, 2007, Anonymous Anonymous said…

    WELL SAID...

     
  • At January 17, 2007, Blogger Nini said…

    yup....wanita yang baik hanya untuk lelaki yang baik......

     
  • At January 17, 2007, Blogger noridz said…

    gambar dia birthday yang cium2 ngan dato k pegang muntut tu ko tak tepek ke zam? ada kat kosmo kelmarin. kalo ko nak, aku sukarela je scan bagi kat ko.

    HIPOKRITTTT.
    takmo dah beli kaset minah ni..btw, apa kata ulama indon perihal ini agaknya? bukan apa, depa yang kata siti ni sopan kan? tak seksi kan?

     
  • At January 17, 2007, Anonymous walahhh said…

    adusssyyyyhhhhhh.......nihh lagi satu bala tau..... mcm mane nak kata role model nihhhh.... ah hah TAK TAU....

     
  • At January 17, 2007, Anonymous Anonymous said…

    Dulu kata lepas nikah nak pakai tudung tapi selepas kemekkah jadi nya begini mungkin Allah terbalikan hati nya...kot..Kata DK nak taubat nasuha tapi kenapa begini ye..dah lah saya tak nak komen banyak banyak biar lah Allah yg menentukan segalanya kerana itu ada lah rahsia Allah!....

     
  • At January 17, 2007, Anonymous Anonymous said…

    assalamualaikum...
    sbg sesame manusia kita semua ade melakukan kesilapan. CT nampak lebih seksi mungkin utk suaminya. tanggungjwb suaminye utk melentor isteri.
    K dan CT kissing depan khalayak ramai itu no comment.
    cumer.....kite ni hah susah nak cari CT sbb kutuk dia kat blakang.hehheheheee...

     
  • At January 17, 2007, Anonymous Anonymous said…

    ha...ni lagi satu penyakit.....agaknya selama ni la hati CT ni mmg meronta2 nak pakai baju seksi..tapi dek kerana mak bapak yg control so terpaksa la pendamkan aja..La ni dh kawin..kalo boleh semua nak tayang..ni ke yg dikatakan nak jadi isteri solehah dan yg c DK tu lak..ini ke yg dinamakan nak membimbing ct ke jalan yg diRedhai Allah....

    Kalo mcm ni la gaya....btl2 bimbing nih.....hehhe....

     
  • At January 17, 2007, Blogger Kak Lady said…

    Kak lady ni peminat Mawi & Datuk CT juga...walaupun tak fanatik...

    Moga masjid yang dibina berkekalan...

     
  • At January 17, 2007, Anonymous Anonymous said…

    first time aku tengok tali bra CT wahahahahahahahahah

     
  • At January 18, 2007, Anonymous Anonymous said…

    memang sah jenis korang ni mudah terliur.. isteri org pun ditelanjangi! patutlah selalu kuar news kisah rogol ke apa.. tak ada lain memang manusia sesuku ngan spesies ni. abis korang nak ct pakai purdah ke?

     
  • At January 18, 2007, Anonymous Anonymous said…

    Author, respect 2 you. Bookmark! :)

    safe diet pills for teens


    anatrim pill


    See you later, thanks

     
  • At January 18, 2007, Anonymous Anonymous said…

    Bukan nak suruh dia pakai purdah itu hak individu terpulang nak tunjuk tubuh dia pada semua orang pun dia punya pasal lah..tapi cakap nya dulu bukan main nak jadi isteri solehah lepas kahwin nak pakai tudung semua nya yg indah indah....tapi indah kabar dari rupa.Dia sentiasa riak dalam segala percakapan nya seolah olah mempermainkan agama dibibir sentiasa menyebut shukur alhamdulillah tapi dihati dan zahirnya berbeza...

     
  • At January 19, 2007, Anonymous Anonymous said…

    apa nak buat..
    ct dah lupa la tu.
    fanatiknya saja yg
    susah nak lupa ct ni.
    malah makin besar kanta
    nak pakai tengok setiap
    inci 'dalam kain' cik ct
    nan seorang ni.

    hai.. buatlah
    macam korang berada kat
    bumi iraq ke..
    ala2 sedang berjihad
    gitu. ini tidak, siang malam
    asyik2 pasal ct je.
    tersasul sikit pasal mawi
    la pula. org apa ni?
    malaysia ke?

     
  • At January 20, 2007, Anonymous Anonymous said…

    betullah. kita tgk dah dpt saham, kita kutuk lak tambah saham n bonus kita. pastu kita bertekak lak sesama kita, maka makin bertambah tambah saham kita.

    kalau nk tgk semua yg tk elok dan elok pegi jer ke sirloin_skipper.fotopages.com

    macam mcm ada. tapi baik kita jaga diri kita sendiri. buku baru bukak ni. heheheheh

     
  • At January 22, 2007, Anonymous memangkudahagakdah said…

    fashion wise- siti patut pakai bra yang tali-less. barulah betul2 glamour.
    attitude wise - tembelang dah pecah, akhirnya.

     
  • At January 22, 2007, Anonymous memangkudahagakdah said…

    fashion wise- siti patut pakai bra yang tali-less. barulah betul2 glamour.
    attitude wise - tembelang dah pecah, akhirnya.
    ulama indonesia tu dulu komen based on dulu punya celita, apa yang dia tau dulu le kan.
    sekarang dah buka celita lain.

     
  • At January 26, 2007, Anonymous Anonymous said…

    hehe.. yg dia pki baju nmpk tali bra tuh mmg aku pun terkejut gak.. biar btul beb.. mmg agak seksi la buat yg bernama SITI NURHALIZA.. tp yg part suami dia kiss dia khalayak ramai tuh.. biaq pi la.. dh tentu mmg boleh.. sbb tu kan SUAMI dia.. lgpun kalo kata x sopan.. DK kiss pipi jek.. bkn kiss mulot pun..

     
  • At January 26, 2007, Anonymous Anonymous said…

    muahaha.. yan mengata berambah dosa.. yg diumpat bertambah kaya.. renung2kanlah.. :)

     

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home

 
Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh Allahyarham Hani Mohsin Hanafi.AL-FATIHAH...