Blog Niezam Phg

Ada kalanya Allah memberikan kesenangan kepada kita bukan untuk menyenangkan kita, tetapi supaya kita dapat menjadi orang yang menyenangkan orang lain....semoga saya mampu menyenangkan anda ketika di teratak ini...

Friday, July 06, 2007

Bayi berwajah 'Ular'

Sapa yg pregnant,jgn tengok ye... atau yg nak pregnant lagi lepas ni..


Assalamualaikum.....

Kejadian ini benar2 berlaku di Makkah.....member office pergi ke Makkah menunaikan Umrah. Bertolak 10 Jun 2007 dan pulang ke Malaysia27 Jun 2007.

Ceritanya berlaku kat hospital Makkah. Ibu malang ini telah mempunyai 2 orang anak perempuan dan mengandungkan anakketiganya yang menurut kata doctor anak itu juga seorang perempuan.Memandangkan ibu itu sudah mempunyai 2 anak perempuan jadi dia teringin pula anak lelaki.

Oleh kerana doctor mengatakan anak yang dikandungnya adalah perempuan, dia
merasa sedih dan setiap kali orang tanyakan kandungannya lelaki ke
perempuan (semasa dia mengandung) dengan berseloroh dia
menjawab dia mengandungkan anak ular.

Tiba hari yang ditentukan Allah untuk diamelahirkan bayi di dalam kandungannya itu, maka dia telah melahirkan anakyang menyerupai wajah ular. Subhanallah. Nauzubillah....

Lihatlah gambar yang dirakamkan ini.....



Klik pada sign 'play' untuk main kan video



Niezam Phg says.....

erk..Subhanallah.....


credit to adilla79a@yahoo.com, angah52@yahoo.com.my, Shaliza_Shariff@amway.com

Labels:

5 Comments:

  • At July 12, 2007, Anonymous Anonymous said…

    apekehe nyer gambonye xde..

     
  • At July 13, 2007, Anonymous Anonymous said…

    maner gambonyer...org dah xcited nak tgk...xder plak...

     
  • At July 19, 2007, Anonymous Anonymous said…

    Subhanallah...btul ke nie..first time tgk cam tak caye je..tp mmg btul la...

     
  • At July 23, 2007, Anonymous Keni said…

    takutnya tgk!

     
  • At July 25, 2007, Anonymous Anonymous said…

    syndrom yang melanda bayi tersebut dikenali sebagai harlequin ichthyosis. ia adalah penyakit kulit yang sangat jarang berlaku, akibat susunan genetik kod yang tidak normal. sila google harlequin ichthyosis untuk keterangan lanjut. contoh harlequin ichthyosis :
    http://www.socialtech.ca/ade/misc/harlequin.jpg

     

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home

 
Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh Allahyarham Hani Mohsin Hanafi.AL-FATIHAH...