Blog Niezam Phg

Ada kalanya Allah memberikan kesenangan kepada kita bukan untuk menyenangkan kita, tetapi supaya kita dapat menjadi orang yang menyenangkan orang lain....semoga saya mampu menyenangkan anda ketika di teratak ini...

Friday, January 05, 2007

Gambar Hantu kat Apartment di Relau, Penang

kalau lemah semangat jangan tengok








Niezam Phg says....

Mungkin dia suruh kawan dia menyamar duduk bertenggek kat situ..hmm agak agak nya kamera boleh ambil gambar hantu ker???? tah la....

kredit to iza@my.hanjin.com

3 Comments:

  • At January 06, 2007, Anonymous Anonymous said…

    Isk.. tak betul ni.. lokasi gambar ni bukan kt penang, tapi kat Flat Guru, SMK Keningau 2 di Keningau, Sabah. Dah lama dah gambar ni tersebar kat daerah tu, (Lelaki dalam gmbar adalah seorang guru di sana) tapi kesahihan gambar ni masih didebatkan... sebab cikgu cikgu kat sabah ni semua kreatif dengan photoshop.. hehehehe

     
  • At January 06, 2007, Anonymous Anonymous said…

    ketinggalan bas betul la.. gambar sekitar awal tahun 2000 lagi pun!

     
  • At January 06, 2007, Blogger Niezam Phg said…

    hmmm mungkin jugak ketinggalan sikit....sebab baru terima dari emel but english said... better late than never...hehe..cuma kemuskilannya gambar tu tulen ker?

     

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home

 
Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh Allahyarham Hani Mohsin Hanafi.AL-FATIHAH...