Blog Niezam Phg

Ada kalanya Allah memberikan kesenangan kepada kita bukan untuk menyenangkan kita, tetapi supaya kita dapat menjadi orang yang menyenangkan orang lain....semoga saya mampu menyenangkan anda ketika di teratak ini...

Sunday, March 25, 2007

Berhati-Hati dengan Pencuri Kereta ini..




Gambar di atas adalah gambar pasangan penipu dan penyamun kereta.harap berhati hati dengan pasangan kekasih ni.sekiranya ada sesiapa yang mengetahui di mana mereka berada harap dapat hubungi saya.

NAN:0132288228 atau 0192657720.ganjaran disediakan.

ATAU sekiranya anda ada terlihat mitsubishi storm warna hitam WMH5658...ada kemek dipintu sebelah kanan sila hubungi saya.





Niezam Phg says...

semoga anda maklum.

Sumber : dari e-mel yg saya terima....

Labels:

2 Comments:

  • At March 26, 2007, Blogger ku_zie2k said…

    Mitsubishi storm warna hitam ( WKU 4114 ) kakjie pun pernah kena curi kt Shah Alam..dh report dan dah settle dgn insuran.

     
  • At April 09, 2007, Blogger jULia said…

    bro zam..
    boleh tak kalau saye nak letak kamus loghat pahang tu kat blog saye..?
    saye letak ehh.. saye letak ehh..
    boleh ehh..
    bro ade link button tak..? so that i can link u from there.. =)

     

Post a Comment

Links to this post:

Create a Link

<< Home

 
Semoga Allah mencucuri rahmat ke atas roh Allahyarham Hani Mohsin Hanafi.AL-FATIHAH...